OPEN AANBOD

OPEN AANBOD

OPEN AANBOD

Ons open aanbod helpt je om je skills op peil te houden, die ‘leren en ontwikkelen’ ondersteunen in jouw organisatie. In deze leertrajecten dompelen we je onder in een specifieke topic of skill. Het zijn stuk voor stuk krachtige en interactieve opleidingen, to the point en inspirerend. En wat je opgestoken hebt, kan je meteen toepassen op de praktijk!

Onze leertrajecten op een rij:

1. Faciliteren van vergaderingen en groepsprocessen:

Nog te vaak zijn vergaderingen, workshops, werkgroepen en opleidingen éénrichtingsverkeer. Dit opleidingstraject van 3 dagen leert je hoe je groepsprocessen kan begeleiden met meer interactie van de deelnemers zodat je tijdens workshops, werkgroepen, vergaderingen en opleidingen komt tot meer effectiviteit, gedragenheid en betrokkenheid.


Voor wie:

Leidinggevende en ondersteunende rollen (interne trainers, coaches, coördinerende rollen, projectverantwoordelijken,…) die werkgroepen, workshops of vergaderingen op een actievere en betrokken manier willen leren begeleiden.

Wat leer je

  • Inzicht in de meerwaarde van een facilitator rol tijdens een vergadering of werkgroep
  • Op basis van een grondige analyse van doel en doelgroep de juiste interventie ontwerpen
  • Keuzes maken in werkvormen en methodieken (zowel on- als offline) voor o.a. kennismaking, probleemanalyse, visievorming, besluitvorming.
  • Een werkgroep begeleiden, enthousiasmeren en omgaan met weerstand in een groep

Aanpak:

Dit leertraject bestaat uit een voorbereidende vragenlijst, 3 interactieve opleidingsdagen waarin je leert hoe je stap voor stap een interventie kan ontwerpen en begeleiden, toegepast op een eigen case en een opvolggesprek. Een concrete toolbox met werkvormen helpt je om na de opleiding onmiddellijk aan de slag te gaan.

Praktisch:

Datum:
woensdag 10/02/2021 van 9u tot 17u
woensdag 24/02/2021 van 9u tot 17u
woensdag 03/03/2021 van 9u tot 17u
Locatie: Kasteel Den Brandt Antwerpen
Prijs: 1875 euro + 21% btw
Max: 6 deelnemers

Een deelnemer aan het woord:

“ Zonder twijfel één van de meest nuttige opleidingen uit mijn carrière. Martine slaagt erin een hele groep in 3 dagen tijd te doen boosten in zelfvertrouwen, en het lukt haar om grenzen van individuen op een veilige manier voor goed te verleggen. Een opleiding met duurzame impact om je skills in het werken met groepen te verbeteren.” 

Meer info of inschrijven voor deze opleiding? Neem contact op met ons.


2. Teamdynamica in onzekere tijden:

Teams zijn de schakel tussen organisatiedoelen en individuele medewerkers die resultaten moeten waarmaken. Het belang van een goed draaiend team zal in de toekomst alleen maar toenemen. Nieuwe uitdagingen maken dat samenwerken als competentie aan belang wint. Sinds COVID is onze manier van samenwerken drastisch veranderd . Dit traject geeft je inzicht in de factoren, die impact hebben op een vlotte samenwerking die resultaat oplevert is noodzakelijk om van een groep een constructief team te maken.

Voor wie:

Leidinggevende en ondersteunende rollen (interne trainers, coaches, coördinerende rollen, projectverantwoordelijken,…) die teams begeleiden of coachen en meer impact willen hebben op het constructief verloop van de samenwerking tussen mensen.

Wat leer je:

  • inzicht in de nieuwe uitdagingen van teams vandaag en in de toekomst
  • inzicht in diverse analyse kaders die je helpen om teamdynamica te begrijpen
  • vaardigheden om een team door de verschillende ontwikkelfasen te begeleiden
  • concrete tools die je helpen om het ontwikkelproces van een team te versnellen

Aanpak:

Dit leertraject bestaat uit een voorbereidende vragenlijst, 1 interactieve opleidingsdag en een telefonisch opvolggesprek. Een concrete toolbox helpt je om na de opleiding onmiddellijk aan de slag te gaan.

Praktisch:

Datum:
woensdag 13/01 van 8u30 tot 12u30
woensdag 27/01 van 8u30 tot 12u30
Locatie: Dit is een online workshop via zoom
Prijs: 575 euro + 21% btw
Max: 12 deelnemers

Een deelnemer aan het woord:

Deze opleiding geeft je een aantal analyse kaders die je helpen om naar teams te kijken. Dit helpt om beter in te schatten welke interventie nodig is. Aanrader voor iedereen die met teams werkt”.

Meer info of inschrijven voor deze opleiding? Neem contact op met ons.

3. The Leadership Camino:

Als leidinggevende lijk je wel een ‘soort van superman/vrouw. Je houdt verschillende ballen in de lucht. Je bent bezig met strategische beslissingen, werkt aan diverse projecten, stuurt een team aan, ... In een tijd waar alles steeds sneller gaat, wordt het belangrijker om af en toe tijd te maken voor jezelf en te reflecteren over hoe je je rol als leidinggevende invult en of dit klopt met hoe je dit wil doen.

The Leadership Camino is een leertraject dat je mee neemt op een 6 daagse wandeltocht van Pontevedra naar Santiago de Compostella. Samen met Partner GO CAMINO maken we een tocht die tot de verbeelding spreekt. Onderweg staan we stil bij je rol en je tocht als leidinggevende. Waar sta je vandaag? Hoe liep die tocht tot hiertoe? Waar sta je nu? En hoe wil verder?

Voor wie?

Leidinggevenden, managers en zaakvoerders die bewust tijd en ruimte willen nemen om te connecteren met hun leidinggevende rol en hoe ze die vandaag invullen.

Aanpak:

Op deze inspirerende tocht wisselen we groesreflecties af met momenten van individuele coaching. Er is tijd voor stiltemomenten. Deze opleiding is een echte beleving in een prachtig kader dat je inspireert op je tocht als leidinggevende. Bovendien neem je afstand van je digitale vriend om volledig te kunnen connecteren met je eigen noden en met de groep. Gegarandeerd kom je zelf terug met een ‘full battery pack’.

Praktisch:

Datum: 21 tem 27 november 2021 + opvolgmoment op 11 december 2021
Locatie: Ontdek de tocht hier
Max: 8 deelnemers

Meer info of inschrijven voor deze opleiding? Neem contact op met ons.


OPEN AANBOD

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x