Over mij

Over mij

Ben je het beu om opleidingen als losse flodders in te zetten?
Om weinig of geen impact te merken van coaching en trajecten.
Kan je het niet langer aanzien hoe het potentieel van je team niet ten volle wordt benut.
Of hoe doorgroeiers de deur achter zich dichttrekken omdat ze niet langer bijleren.
Omdat hun motivatie het laat afweten.


Hallo, ik ben Martine.

Ik weet dat het ook anders kan.
Met Learning in Company trek ik resoluut de kaart van leren en ontwikkelen met impact.

Ik geloof dat elk traject een tastbare ROI moet opleveren en dat een goed uitgedacht programma tot duurzame gedragsverandering kan leiden.

En nee, dat lukt niet met de zoveelste standaardtraining. Daarom zoekt Learning In Company samen met jou naar zorgvuldig ontworpen oplossingen op maat van jouw organisatie en team. Op basis van een scherpe vraagstelling, met de juiste werkvorm en in functie van jullie doelstellingen. 


Nattevingerwerk?

Daar pas ik voor. Ik baseer me liever op wetenschappelijk aangetoonde methoden en technieken (zoals het ‘HILL’-model: High Impact Learning That Lasts van prof. Dochy (KULeuven)). 

Ik combineer een sterke academische achtergrond (master in de pedagogische wetenschappen, aggregatiediploma, master in management, coachopleiding, e-learning ontwerp)

met bakken hands-on praktijkervaring op de werkvloer als L&D-verantwoordelijke, trainer en coach bij de Colruyt Group en andere profit- en nonprofit-organisaties.


Always be learning

En ik mag dan al een sterk analytische geest hebben, mijn klanten weten dat ik ook heel creatief en zelfs speels uit de hoek kan komen. ‘Think like there is no box’ is mijn motto!

Leren zit me in het bloed. Ik ben ook altijd een of andere nieuwe interesse aan het ontwikkelen of iets aan het bijleren. Met vallen (hallo, dansles!) en opstaan. En als het even kan in een boeddhistisch klooster of solo-reizend in Azië. Liefst niet op de platgetreden paden dus.

 

Impact die blijft

Benieuwd hoe ik mijn kennis en ervaring kan inzetten om bij (en mét) jou opleidingstrajecten met impact te ontwerpen en realiseren?

Contacteer me via mail of telefonisch en ik vertel je graag meer.

Over mij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x