Over mij

Over mij

Hallo, ik ben Martine.

Ik heb een enorme passie voor leren en ontwikkelen. Leren is voor mij een avontuur.
Met Learning in Company trek ik resoluut de kaart van leren en ontwikkelen met impact.

Ik geloof dat elk traject een tastbare ROI moet opleveren en dat een goed uitgedacht programma tot duurzame gedragsverandering kan leiden.

Dat lukt niet met de zoveelste standaardtraining. Daarom zoekt Learning In Company samen met jou naar zorgvuldig ontworpen oplossingen op maat van jouw organisatie en team. Op basis van een scherpe vraagstelling, met de juiste werkvormen en in functie van jullie doelstellingen. 


Wetenschappelijke insteek

Ik baseer me graag op wetenschappelijk aangetoonde methoden en technieken (zoals het ‘HILL’-model: High Impact Learning That Lasts (KULeuven)). 

Ik combineer een sterke academische achtergrond (master in de pedagogische wetenschappen, aggregatiediploma, master in management, coachopleiding, e-learning ontwerp, outdoor coaching, Deep Democracy, Verbinende communicatie)

met bakken hands-on praktijkervaring op de werkvloer als L&D-verantwoordelijke, trainer en coach bij diverse profit- en nonprofit-organisaties.


Always be learning

Ik mag dan al een sterk analytische geest hebben, mijn klanten weten dat ik ook heel creatief en vernieuwend uit de hoek kan komen. ‘Think like there is no box’ is mijn motto! Zeker met de tools en mogelijkheden die er vandaag ter beschikking zijn om state-of-the-art leerbelevingen te ontwerpen.

Leren zit me in het bloed. Ik ben ook altijd een of andere nieuwe interesse aan het ontwikkelen of iets aan het bijleren. Met vallen en opstaan. En als het even kan in een boeddhistisch klooster of solo-reizend in Azië. Liefst niet op de platgetreden paden dus.

 

Impact die blijft

Benieuwd hoe ik mijn kennis en ervaring kan inzetten om bij (en mét) jou opleidingstrajecten met impact te ontwerpen en realiseren?

Contacteer me via mail of telefonisch en ik vertel je graag meer.

Over mij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x