Referenties

Het is heel fijn samenwerken met Martine. Ik heb haar leren kennen als iemand die zich zeer flexibel opstelt én daarbij geen kansen laat liggen om de juiste dingen in vraag te stellen. Dat maakt van haar een betrouwbare en waardevolle partner om mee samen te werken. Ze vat snel wat de kern van een leerbehoefte is en vertaalt dat vlot naar een juiste concretisering. Zo begeleidt ze voor ons workshops die verzorgd en relevant zijn, maar ook erg prettig om aan deel te nemen omdat Martine de fijne energie die ze meebrengt naar voorbereidende vergaderingen ook doortrekt naar de deelnemers aan de training.

Adri Vandervurst, team manager Training & Coaching @ colruytgroup academy

Martine is werkelijk breed inzetbaar in alles wat met opleiding en mensen te maken heeft. Zowel als het gaat om het geven van training en coaching, als voor het mee uitwerken van een visie rond opleiding is Martine een waardevolle partner. Deskundig, positief en gepassioneerd, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan haar denk. Als Expert Leren & Ontwikkelen werkte ik nauw samen met Martine. Het viel me op hoe snel en natuurlijk zij zich de visie en waarden van Argenta eigen maakte. Haar aanpak als trainer rond bijvoorbeeld 'change' is helder en concreet, door te werken met voorbeelden vanuit de groep en terwijl ook steeds de link te leggen met de strategie.

Ellen Schruns, expert leren en ontwikkelen Argenta

Martine Meekers verzorgt sinds een aantal jaren voor de Vlaamse Gemeenschapscommissie workshops ‘Faciliteren van groepen’ en de bijhorende intervisiesessies. Zij levert zeer bruikbare kaders aan, waardoor de return naar de werkvloer dankbaar en direct is. Haar flexibele opstelling naar de verschillende werkcontexten van waaruit haar deelnemers komen, is zeker een meerwaarde voor haar vormingen. Haar expertise, professionele aanpak en grote luistervaardigheid maken dat zij steeds tevreden individuele deelnemers heeft en bij VGC als opdrachtgever, een stevig krediet heeft opgebouwd voor ontwikkelingsondersteuning en opleidingstrajecten.

Annemie Troukens, directie personeel en HRM Vlaamse Gemeenschapscommissie

In ons programma geef ik graag ruimte aan de verfrissende sessies wandelcoaching van Martine Meekers. De methode is laagdrempelig en werkt verbazend goed. Je haalt mensen uit het vertrouwde kader van vergaderzalen of gespreksruimtes en brengt ze in een heel andere natuurlijke context. Het lijkt alsof je hiermee meteen ook meer plaats maakt in het gesprek voor nieuwe invalshoeken en innovatieve oplossingen. Naast deze format heeft Martine ook het coachen goed in de vingers. Ze kan terugvallen op een waaier van technieken en verbindt die op een mooie en aanschouwelijke manier met elementen uit de omgeving en de natuur.

Emilie Carpentier, programma verantwoordelijke leiderschapstraject impuls vorming

Referenties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x