Referenties

format_quote

Martine is een fijne professional. Ze hielp ons met de implementatie van een groot verandertraject door onze teams tools aan te reiken om beter om te gaan met verandering. Ze helpt je op je behoefte scherp te krijgen en maakt aansluitend een programma dat ze creatief bijstuurt indien nodig. Ze maakt uitstekend contact met de deelnemers tijdens workshops en stuurt het proces op een ongedwongen manier. Martine weet lichtheid en frisheid te combineren met accuraat en to the point werken. Verder wil ik haar bedanken voor de flexibiliteit die nodig was om tijdens Corona tijden verder te kunnen werken.

Tine Van Bruggen, HR BP De Voorzorg

format_quote

Ik heb ontzettend fijn met Martine kunnen sparren en gebruik kunnen maken van haar deskundige en inspirerende aanpak. Stap voor stap zijn we aan de slag gegaan om binnen onze grote landelijke kinderopvangorganisatie Kenniskringen in te richten. De begeleiders van de kenniskringen zijn door haar opgeleid. Martine weet op een natuurlijke manier goed de balans te houden tussen structuur en het aansluiten bij de mensen tegenover haar.

Wilmie Colbers, Senior adviseur Leren en Ontwikkelen Humankind

format_quote

VAB was voor het opleidingsteam op zoek naar iemand die de interne opleiders kon ondersteunen bij het opmaken van een opleidingsplan voor een digitaal transformatieproject. Dit traject verliep wegens de coronamaatregelen volledig online, maar desondanks zat Martine onmiddellijk op dezelfde golflengte en voelde zij vrij snel de behoeften aan van het team. De begeleiding gebeurde zowel in teamverband als individueel en was een combinatie van theorie en ‘doen’. Martine gaf regelmatig feedback over de stand van zaken en ging erg flexibel om met onze vragen, waardoor er echt op maat werd gewerkt. Tijdens het traject werden praktische tips uitgewisseld om onze online Academy vorm te geven en allerlei tools werden aangereikt om de trainingen beter voor te bereiden en meer afwisselend en boeiend te maken. Binnenkort staat er een teambuilding ‘wandeling’ op het programma die ook door Learning in Company zal worden begeleid. Wij kijken er al naar uit!

An Laureys, Training Manager VAB

format_quote

Het is heel fijn samenwerken met Martine. Ik heb haar leren kennen als iemand die zich zeer flexibel opstelt én daarbij geen kansen laat liggen om de juiste dingen in vraag te stellen. Dat maakt van haar een betrouwbare en waardevolle partner om mee samen te werken. Ze vat snel wat de kern van een leerbehoefte is en vertaalt dat vlot naar een juiste concretisering. Zo begeleidt ze voor ons workshops die verzorgd en relevant zijn, maar ook erg prettig om aan deel te nemen omdat Martine de fijne energie die ze meebrengt naar voorbereidende vergaderingen ook doortrekt naar de deelnemers aan de training.

Adri Vandervurst, team manager Training & Coaching @ colruytgroup academy

format_quote

Martine is werkelijk breed inzetbaar in alles wat met opleiding en mensen te maken heeft. Zowel als het gaat om het geven van training en coaching, als voor het mee uitwerken van een visie rond opleiding is Martine een waardevolle partner. Deskundig, positief en gepassioneerd, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan haar denk. Als Expert Leren & Ontwikkelen werkte ik nauw samen met Martine. Het viel me op hoe snel en natuurlijk zij zich de visie en waarden van Argenta eigen maakte. Haar aanpak als trainer rond bijvoorbeeld 'change' is helder en concreet, door te werken met voorbeelden vanuit de groep en terwijl ook steeds de link te leggen met de strategie.

Ellen Schruns, expert leren en ontwikkelen Argenta

format_quote

Martine Meekers verzorgt sinds een aantal jaren voor de Vlaamse Gemeenschapscommissie workshops ‘Faciliteren van groepen’ en de bijhorende intervisiesessies. Zij levert zeer bruikbare kaders aan, waardoor de return naar de werkvloer dankbaar en direct is. Haar flexibele opstelling naar de verschillende werkcontexten van waaruit haar deelnemers komen, is zeker een meerwaarde voor haar vormingen. Haar expertise, professionele aanpak en grote luistervaardigheid maken dat zij steeds tevreden individuele deelnemers heeft en bij VGC als opdrachtgever, een stevig krediet heeft opgebouwd voor ontwikkelingsondersteuning en opleidingstrajecten.

Annemie Troukens, directie personeel en HRM Vlaamse Gemeenschapscommissie

format_quote

In ons programma geef ik graag ruimte aan de verfrissende sessies wandelcoaching van Martine Meekers. De methode is laagdrempelig en werkt verbazend goed. Je haalt mensen uit het vertrouwde kader van vergaderzalen of gespreksruimtes en brengt ze in een heel andere natuurlijke context. Het lijkt alsof je hiermee meteen ook meer plaats maakt in het gesprek voor nieuwe invalshoeken en innovatieve oplossingen. Naast deze format heeft Martine ook het coachen goed in de vingers. Ze kan terugvallen op een waaier van technieken en verbindt die op een mooie en aanschouwelijke manier met elementen uit de omgeving en de natuur.

Emilie Carpentier, programma verantwoordelijke leiderschapstraject impuls vorming

format_quote

We hebben Martine leren kennen als een uiterst geduldige maar gedreven designer van e-learning trajecten die alles oppikt wat je vraagt en er heel oplossingsgericht mee aan de slag gaat. Werkt zich in ‘no time’ in en werkt door tot de puntjes op de “i” staan. Aanrader!

Gudrun Cuyt, coördinator BBOT Academy BBOT

Referenties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x