The Leadership Camino

The Leadership Camino

Als leidinggevende lijk je wel een ‘soort van superman/vrouw. Zo ben je bezig met strategische beslissingen, werk je aan diverse projecten en stuur je een team aan. In een tijd waar alles steeds sneller gaat, wordt het belangrijker om af en toe tijd te maken voor jezelf en te reflecteren over hoe je je rol als leidinggevende invult en of dit klopt met hoe je dit wil doen.

The Leadership Camino is een leertraject dat je doet groeien als leidinggevende. En dit tijdens een 6 daagse wandeltocht van Pontevedra naar Santiago de Compostella. Samen met Partner GO CAMINO maken we een tocht die tot de verbeelding spreekt. Onderweg staan we stil jouw tocht als leidinggevende. Hoe ben je aan die tocht begonnen? Wie inspireert je? Waarom doe je wat je doet? Wat waren pieken en dalen op je tocht? Wat geeft en kost je energie? Wat wil je bijsturen?  Allemaal vragen die je helpen om met volle kracht en op een authentieke manier je tocht verder te zetten.

Voor wie?

Leidinggevenden, managers en zaakvoerders die bewust tijd en ruimte willen nemen om te groeien in hun rol en meer in hun kracht willen staan.

Aanpak:

Op deze inspirerende wandeltocht wisselen we groepsreflecties af met momenten van individuele coaching en stiltemomenten. Deze opleiding is een echte beleving in een prachtig kader. Bovendien neem je afstand van je digitale vriend om volledig te kunnen connecteren met je eigen noden en met de groep. Gegarandeerd kom je zelf terug met een ‘full battery pack’.

Begeleiding:

Dit leeravontuur wordt begeleid door Elvira Rog en Martine Meekers.

Elvira is een avonturier ‘pur sang’. Ze bezocht maar liefst 65 landen, spreekt vloeiend 5 talen en verloor in 2015 haar hart op de Camino de Compostella. Met Go Camino stapt ze met groepen via verschillende wegen naar Compostella. Elvira is je ideale gids tijdens deze tocht die je ‘ontzorgt’ van praktische en organisatorische beslommeringen en je inspireert door haar vele reisverhalen.

Martine is coach, trainer en leerontwerper,  Daarnaast is ze een echt ‘buitenmens’. In 2015 startte ze met ‘Learning In Company’ en ondersteunt ze bedrijven in het opzetten van lerende organisaties, leidinggevenden en teams. In haar zoektocht naar ‘inspirerende leercontexten’ ontwikkelt ze leertrajecten die van een opleiding een echte beleving maken. Martine is je coach op deze tocht, die je helpt stilstaan bij wat echt telt om als leidinggevende volledig in je kracht te kunnen staan.

Praktisch:

Datum: nieuwe data volgen spoedig
Prijs: 3175 euro, exclusief btw (inclusief intake gesprek en opvolg workshop 3 weken na de reis)
Locatie: Ontdek de tocht hier
Max: 8 deelnemers

Meer info of inschrijven voor deze opleiding? Neem contact op met ons.

The Leadership Camino

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x