Teamdynamica in onzekere tijden

Teamdynamica in onzekere tijden

Teams zijn de schakel tussen organisatiedoelen en individuele medewerkers die resultaten moeten waarmaken. Het belang van een goed draaiend team zal in de toekomst alleen maar toenemen. Nieuwe uitdagingen maken dat samenwerken als competentie aan belang wint. Sinds COVID is de manier van samenwerken drastisch veranderd. Dit traject geeft je inzicht in de factoren, die impact hebben op een vlotte samenwerking die resultaat oplevert is noodzakelijk om van een groep een constructief team te maken.

Voor wie:

Leidinggevende en ondersteunende rollen (interne trainers, coaches, coördinerende rollen, projectverantwoordelijken,…) die teams begeleiden of coachen en meer impact willen hebben op het constructief verloop van de samenwerking tussen mensen.

Wat leer je:

  • inzicht in de nieuwe uitdagingen van teams vandaag en in de toekomst
  • inzicht in analyse kaders die je helpen om teamdynamica te begrijpen
  • vaardigheden om een team door de verschillende ontwikkelfasen te begeleiden
  • concrete tools die je helpen om het ontwikkelproces van een team te versnellen

Aanpak:

Dit leertraject bestaat uit een voorbereidende vragenlijst, 2 interactieve online workshops van een halve dag en een online opvolggesprek. Een concrete tool box helpt je om na de opleiding onmiddellijk aan de slag te gaan.

Praktisch:

Datum:2 halve dagen. Nieuwe data volgen spoedig.
Locatie: Dit is een online workshop via zoom
Prijs: 575 euro + 21% btw
Max: 12 deelnemers

Een deelnemer aan het woord:

Deze opleiding geeft je een aantal analyse kaders die je helpen om naar teams te kijken. Dit helpt om beter in te schatten welke interventie nodig is. Aanrader voor iedereen die met teams werkt”.

Meer info of inschrijven voor deze opleiding? Neem contact op met ons.

Teamdynamica in onzekere tijden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x