BETWEEN COMPANY INSPIRATION SESSIONS

BETWEEN COMPANY INSPIRATION SESSIONS

Between company inspiratiesessies

Je hoeft niet altijd een langdurig opleidingstraject te doorlopen om waardevolle inzichten en toepasbare tips op te doen. In onze inspiratiesessies dompelen we je gedurende twee uur onder in een specifieke topic rond learning & development. Het zijn stuk voor stuk krachtige en interactieve  sessies, to the point en inspirerend. En wat je opgestoken hebt, kan je meteen toepassen op de werkvloer.

Onze inspiratiesessies in een notendop:

 • Voor iedereen die professioneel bezig is met leren, ontwikkelen en coachen.
 • Korte sessie van 2 uur inclusief ontbijt (in geval van de live leerontbijten)
 • Leren over tools, L&D thema’s, do’s en don’ts voor de L&D professional, trainer of coach
 • Netwerken met andere L&D professionals, leren van elkaar en de blik ook eens buiten het bedrijf werpen
 • Onmiddellijk toepassen van de input op de situatie van de deelnemers

Live leerontbijten in Leuven

 •  4 generaties op de werkvloer
  • 5/12 van 8u tot 10u
  • 6/02 van 8u tot 10u
  • 8/05 van 8u tot 10u
 •  verhoog de impact van leertrajecten
  • 30/01 van 8u tot 10u
  • 27/03 van 8u tot 10u
 • wat kunnen e-tools betekenen voor jouw leeraanbod?
  • 23/01 van 8u tot 10u
  • 20/03 van 8u tot 10u

Online leerontbijten 

Vanaf maart 2019 kan je gewoon van op je vertrouwde werkplek genieten van onze leerontbijten. Geen tijdverlies met verplaatsing, maar met een verse kop koffie kennis en inspiratie opdoen rond een thema dat jou bezighoudt. Data komen spoedig.

Meer info over de verschillende sessies:

Vier generaties op de werkvloer 

Elke generatie betreedt de werk-arena met andere kenmerken en overtuigingen. Allen met andere verwachtingen van elkaar, van hun leidinggevende en hun werkgever. Het hoeft niet te verwonderen dat dit soms frustraties (en  vuurwerk!) op de werkvloer geeft. Een slimme aanpak kan er nochtans voor zorgen dat de generaties complementair worden ingezet. Een verrijking voor elke organisatie!

Tijdens de sessie bekijken we elke generatie van dichtbij (waarden, gedragsvormen en normen) en wat dat betekent voor samenwerking. Daarna gaan we in gesprek over hoe je die verschillen constructief kan inzetten.

Doel van de sessie: de verschillen/kenmerken van de vier actieve generaties leren kennen en de vertaalslag maken naar jouw organisatie (hoe is de verdeling, is dit herkenbaar, welke problemen en opportuniteiten geeft dit,…).

Verhoog de impact van leren 

Merk je dat jouw leer-initiatieven onvoldoende opleveren? Is de ROI van leertrajecten binnen je bedrijf te laag? Verloopt leren moeizaam in jouw organisatie? 

In deze sessie staan we stil bij hoe mensen leren en hoe je de impact van leren kan verhogen (bij jezelf maar ook als ontwerper van een leertraject). Vertrekpunt zijn de 7 principes van ‘High Impact Learning’. 

Doel van de sessie: de 7 principes leren kennen en toepassen op jouw concrete situatie. Op basis hiervan concreet bekijken waar het al goed zit (bij jezelf of je leertraject) en waar je nog kan winnen. 

Wat kunnen e-tools betekenen voor je leeraanbod

E-tools bieden ongelofelijk veel (nieuwe) mogelijkheden om aan je leeraanbod vorm te geven en er variatie in te brengen. Maar ze zomaar als de Heilige Graal onthalen in je organisatie zonder meer, houdt ook gevaren in. 

In deze sessie staan we stil bij de voor- én nadelen van het gebruik van e-tools om te leren. We laten je proeven van een aantal e-tools en passen ze toe op jouw specifieke situatie. Na afloop heb je een beter zicht op de soorten e-tools, hoe een e-tool te kiezen en hoe je e-tools concreet kan inzetten in jouw organisatie. 

BETWEEN COMPANY INSPIRATION SESSIONS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x